• darkblurbg

MESOESTETIC RADIANCE DNA DELUXE, € 125,00

Deze behandeling vermindert de schade veroorzaakt door UV-straling en verbetert de kwaliteit van de weefsels en hun uiterlijk, waardoor we rimpels voorkomen.

Reiniging
Pure Renewing Mask of Glycolic acid 10 % + vit. E + F
Radiance DNA Serum Massage
Radiance DNA Masker
Radiance DNA dagverzorging en sun protection

WERKING PRODUCTEN

DNA is de code die alle informatie bevat die nodig is om onze cellen in de loop van de tijd adequaat te ontwikkelen.

In een zo goed mogelijk scenario behouden cellen een perfecte balans tussen de activiteits- en restauratieve perioden. Echter, met veroudering, oxidatieve stress en omgevingsinvloeden, in het bijzonder zonnestralen en vrije radicalen, verzwakken de interne huidmechanismen, beschadigen het DNA en werpen de uiting van sommige genen die essentieel zijn om te vechten tegen huidveroudering uit balans te brengen.

Deze formule stimuleert de activiteit van de genen die verantwoordelijk zijn voor DNA-reparatie,  waardoor voortijdige veroudering wordt vertraagd. Het laat de genen toe die betrokken zijn bij het herstellen van de schade aan de dubbele DNA-helix om het celmetabolisme effectief te coördineren. Het vermindert dus de schade veroorzaakt door UV-straling en verbetert de kwaliteit van de weefsels en hun uiterlijk, waardoor we rimpels voorkomen.