• darkblurbg

SCHOONHEIDSSALON ARTISTIQUE ZEIST

In onze professionele schoonheidssalon kun je terecht voor diverse luxe huid verbeterende gelaatsbehandelingen, massages en specialistische behandelingen. Voor de schoonheidsbehandelingen werken wij met het internationaal erkende merk MESOESTETIC. Een toonaangevend merk op het gebied van het verbeteren en verzorgen van de huid, met aantoonbaar effectieve resultaten voor alle huidtypen en fases van het verouderingsproces.

Bekijk hier het volledig overzicht van behandelingen in de schoonheidssalon of maak direct een afspraak online. Indien u vragen heeft of meerdere behandelingen tegelijk wilt boeken neem dan contact op via 030 695 98 97.

Salon Artistique Zeist is lid van de branchevereniging ANBOS voor schoonheidsspecialisten en SKINregister (kwaliteitsregister voor schoonheidsspecialisten). Als lid van de ANBOS moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan de exameneisen van het ANBOS. Naast het vakdiploma schoonheidsspecialist staan wij geregistreerd voor een aantal specialisaties zoals acne therapie, elektrisch ontharen en ontharingstechnieken licht & laser. Voor een specialisatie moet er iedere drie jaar een verplichte nascholing gevolgd worden. SKIN-register is een kwaliteitsregister (of beroepsregister) van schoonheidsspecialisten die bepaalde basiskwalificaties bezitten, maar óók hun ontwikkeling blijvend op peil houden door middel van het volgen van scholing, congressen, bezoeken van beurzen en het lezen van vakliteratuur. Dit wordt aangegeven door middel van accreditatiepunten; punten die behaald kunnen worden door scholing te volgen.

 

Kortom je bent bij Salon Artistique Zeist in vertrouwde handen waarbij het belang van een goede gezondheid van jou en je huid voorop staat.