• darkblurbg

MESOESTETIC AGE ELEMENT ANTI-AGING DELUXE, € 130,00

Mesoestetic Age Element Anti-Aging Deluxe is een nieuwe exclusieve uitgebreide anti-aging behandeling van Mesoestetic. Deze professionele en gepersonaliseerde behandeling tegen veroudering is een nieuw anti-aging systeem geïnspireerd op de nieuwste medisch-cosmetische technologie.

Het doel is om de huid zo lang mogelijk mooi, fris en gezond houden. De Age Element Anti-Aging Deluxe behandeling van Mesoestetic doet dit met het gepatenteerde Meso Epigen System door:

Een proteïne (eiwit) te activeren welke voor een langere levensduur van de huidcellen zorgt
De gehele cel activiteit (metabolisme) te verbeteren
Het DNA van de huidcellen te beschermen
En het neutraliseren en afvoeren van giftige stoffen

Tijdens de behandeling maken we een keuze uit 4 boosters die in een programma van 5 gepersonaliseerde behandelingen kunnen worden ingezet.

Age Element Anti-Wrinkle Booster: verzacht de huidstructuur, vermindert rimpels en expressielijntjes
Age Element Redensifying Booster: zorgt voor stevigheid, voeding en flexibiliteit van de huid
Age Element Firming Booster: werkt verstevigend, verstrakkend op de gelaatscontour en heeft een liftend effect
Age Element Brightening Booster: egaliseert, hydrateert, revitaliseert en heeft een luminiserend ( verhelderend ) effect op de huid.

DE BEHANDELING

De Age Element Anti-Aging Deluxe is geschikt voor iedereen die het huidverouderingsproces wil vertragen en de huid lang mooi, gezond en stralend wil houden.

Bij de 1e behandeling maken we met het Age Element Diagnosis System een analyse en bepalen welke Boosters en Maskers er per behandeling ingezet kunnen worden. Dit is een advies voor 5 behandelingen.
Een intensieve reiniging met de Cleansing Balm om make-up en imperfecties te verwijderen en de natuurlijke lipide laag intact te houden.
De Age Element Resurfacing Lotion is een milde peeling om de huid te exfoliëren, voor te bereiden op de Boosters en Maskers en de huidcellen te activeren.
Onzuiverheden verwijderen en desgewenst het modelleren van de wenkbrauwen.
Herstellen van de vochtbalans met de Age Element Hydrabalance Cream. De geadviseerde Boosters worden toegevoegd en met een aangepaste massage in gemasseerd voor een optimale opname en resultaat.
Masker afgestemd op de gekozen Boosters en de huid (alginaat: liftend en verstevigend, vlies: revitaliserend, hydraterend en Anti-Aging)
Afsluitende verzorging, bescherming en advies